Aanmelden/Muteren

Ik word lid!

Leuk dat je lid wilt worden van onze vereniging. Klik hier voor de aanmelding!Nieuwe leden betalen de eerste zes maanden geen contributie!

Je bent dan lid met alle daaraan verbonden rechten. Na vijf maanden ontvang je een verzoek om de inhouding van de maandelijkse contributie via P-Direkt te regelen en daarmee jouw lidmaatschap te bevestigen.

Nadat je het aanvraagformulier hebt verzonden, ontvang je een van onze ledenadministrateur de bevestiging van het lidmaatschap voor zover je statutair in aanmerking komt voor het lidmaatschap. Je kunt dan deelnemen aan de jaar- en afdelingsvergaderingen. Ook kun je zelf bijdragen aan belangrijke thema's in vakbroederschappen. Je ontvangt enkele malen per jaar ons blad Informatief. Bovendien kunt je via de VHMF een beroep doen op hulp bij arbeidsconflicten.

Ik ben al lid!

Wanneer u wijzigingen wilt doorgeven kunt u ook het onderstaande formulier gebruiken. U kunt het ingevulde fornulier per per email aan de ledenadministrateur toesturen.

Emailadres ledenadministrateur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

klik hier voor het Aanmeld/mutatieformulier