Nieuwsbrief 20190530

 

 

VERENIGING VAN HOGERE AMBTENAREN BIJ HET MINISTERIE VAN FINANCIEN

 

           

 

Beste leden,

ALV en symposium in het nieuws
Op 23 april vonden onze ALV en ons symposium "Toekomstig toezicht: van kramp naar kracht?" plaats. Een verslag van beide vind u in de eerstvolgende "gewone" Informatief, die eind juni bij u op de mat ligt. Een impressie van het symposium heeft u eventueel al kunnen lezen in het WFR (link). Ook prof. Leo Stevens refereert aan ons symposium in zijn column van gisteren in het FD (link).(Voor het openen van links op de sites van WFR en FD zult u een account dienen te hebben/gratis aan te maken bij deze sites)

WNRA en Informatief
Volgende week ontvangt u eerst de speciale uitgave van de Informatief over de Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren (WNRA). Deze special ziet er anders uit dan u gewend bent. Laat u ons weten wat u ervan vindt?

Pensioenplan VCP
Deze dagen zijn de pensioenen weer veel besproken. De VCP, waar de VHMF bij is aangesloten, heeft vorige week een eigen pensioenplan gepresenteerd, dat moet uitmonden in een afgewogen pensioencontract. Meer over dit plan kunt u lezen op de site van de VCP (klik hier)

OR verkiezingen
Binnenkort zijn de OR (en OC) verkiezingen. Wegens gebrek aan kandidaten is er op sommige plekken geen verkiezing. Kijk op de site van de VHMF voor een korte impressie van de kandidaten (klik hier).

Het Bestuur van de VHMF

Paul Soomers

Secretaris VHMF