Nieuwsbrief 20210606

In aanloop naar het VHMF-webinar op 10 juni (aanstaande donderdag), hierbij de VHMF-nieuwsbrief.

CAO-overleg hervat

Deze week maandag 7 juni, wordt het overleg voor een nieuwe CAO (de oude liep tot 1 januari jongstleden) hervat. De onderhandelingen waren door de bonden afgebroken omdat zij het loonbod – 1% voor 12 maanden – te laag vonden.

De werkgever heeft aangegeven maandag een totaalbod op tafel te leggen, dat naast loon dus ook andere elementen bevat zoals hybride werken.

De CMHF gaat woensdag 9 juni a.s. van 16.00 - 17.00 uur met haar leden in gesprek in een webinar over de laatste stand van zaken. Je kunt je opgeven voor dit webinar bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van jouw naam en "VHMF".

VHMF Webinar 10 juni

Het webinar heeft als titel: “Op weg naar de beste Belastingdienst voor Nederland! Terug naar de essentie: professioneel & dienstverlenend.” Deelnemers zijn onder andere Richard Happé, Esther de Leeuw, Jos de Blieck en DG Belastingdienst Peter Smink. Het staat onder leiding van Susanne Overes. Onze leden bij de Belastingdienst hebben deze week van onze baas een folder ontvangen over dit onderwerp, dus er is gespreksstof genoeg!

Je kunt je vast voorbereiden op het webinar door de laatste Informatief (klik hier) door te nemen.

Dan maken we maar meteen van de gelegenheid gebruik om jullie te wijzen op het artikel op de website van de VHMF over het webinar (klik hier). Daarin staan nog een aantal interessante films die gemaakt zijn ter onderbouwing van en inspiratie voor het webinar en die je eigenlijk gezien zou moeten hebben.

De inschrijvingen stromen binnen, maar je kunt je nog inschrijven voor het webinar via de site van WebCast (klik hier). Je mag deze link ook delen met mensen in jouw eigen netwerk. Het bestuur kijkt met jullie uit naar het webinar!

De verdwenen grens

Van lokale omroep RTV Slingeland een serietje op Youtube over de grens. Met Douane-ambtenaar Jan Kingma. Een leuke inkijk, ook in het ambtelijke leven van de jaren zestig. Er zijn meerdere delen (klik hier om het te bekijken)   

Het Bestuur van de VHMF